Bognár Eleonóra vagyok 

Régóta foglalkozom légzésterápiával és a hozzá kapcsolódó módszerekkel. 4 évig voltam Dr. Komin Vladimir által vezetett Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetének hallgatója. Gánti Bence által képviselt integrálpszichológia alapjait sajátítottam el. Az élet engem is megsebzett néhányszor. Én is megküzdöttem saját folyamataimmal. Nagyon érdekes és értékes tapasztalatokkal gazdagodtam, amit most már bátran építek be a munkámban. Voltak sokáig elhúzódó, nehezen gyógyuló sebeim, de olyan is volt, ami talpra állított, erővel, lendülettel töltött fel. Az erős hitem mindig biztos támaszom.

A transzlégzés az a speciális eszköz, ami segít a módosult tudatállapotot elérni, amiben alakíthatjuk életünket.

Együtt kinyithatjuk azokat az ajtókat, amelyek lehet, hogy már hosszú évek óta zárva vannak.

Az új mátrixban teljes vagy


Az élet egy csodálatos kaland, nagy felfedezés az izgalmas világban. Sikereink, fordulópontjaink vannak. Emberek jönnek - mennek az életünkben, változik szüleinkkel, gyermekeinkkel, környezetünkkel kapcsolatunk, számtalan megmagyarázhatatlan dolog történik velünk. A légzésterápia - a transzlégzés elkalauzol ezen az úton, hogy megtaláld saját egyensúlyod. A terápia kiszabadít komfortzónádból, feldolgozhatod életed mintázatait. Átélheted a fogantatásod pillanatát, a magzati életedet, megtapasztalhatod saját születésed csodáját. A magzati korban keletkezett traumák tovább élnek bennünk, így lehetőséged nyílik ezek felismerésére.

Elindulás

Megvizsgálhatod, hogy rendben van-e Édesanyádhoz fűződő kapcsolatod, gyermekkori sérüléseid (milyen neműnek vártak, vagy vártak-e). Felidézheted az Anya - Anyaság fogalmát nemtől függetlenül, az Apához való viszonyt, vele milyen az összekötő kapocs. A lelki gátak gyakran a szülőhöz kapcsolódó, tisztázatlan érzelmek miatt alakulnak ki. Felbukkanhat ennek fizikai háttere: miért vagyok allergiás, miért van migrénem. Női - férfi oldalunk bennünk lévő egysége, elfojtási mechanizmusaink, kivetítések, áldozati szerepek, passzív ellenállás milyen mértékben van jelen, vagy jelen van-e. Mi a helyzet párunkkal, miért hason típusokat keresünk, milyen a viszony testvéreinkkel, gyerekeinkkel. Mit adunk át, és mit keresünk kapcsolataink során. A munka, amit csinálunk, valóban kedvünkre való, és helyünkön vagyunk-e. Életünk mely területén távolodtunk el önmagunktól, túl nagyra nőtt egónk, vagy lelki gyengeségünk miatt.

Alkímia

Engedjük megtörténni a gyógyulás csodáját ezzel a szelíd önsegítő módszerrel! Aktiválhatjuk a tudatalattiban működő anomáliákat, melyek áttranszformálásával (~ átalakításával) megszabadulhatunk félelmeinktől, függőségeinktől, szorongásainktól, beengedhetjük a változást, hogy ismét szeretni tudjuk magunkat. Személyes, rendszeres találkozó, és tudatos közös munka szükséges.